Helderse Scheepvaart vereniging

 

Northsea Port & Offshore Association

Over HSV

De Haven- en Scheepvaart Vereniging (HSV) Den Helder is een vereniging die zich ten doel stelt functionarissen uit het bedrijfsleven en de overheid, die - direct of indirect - belang hebben en/of betrokken zijn bij het gebruik, de ontwikkeling en de verbetering van het havengebeuren in Den Helder bij elkaar te brengen.

PORT OF DEN HELDER

Bezoekadres
NV Port of Den Helder
Het Nieuwe Diep 33-3
1781 AD Den Helder

 

Postadres
NV Port of Den Helder
Postbus 4058
1780 HB Den Helder

Algemeen telefoonnummer: +31 (0)223 61 84 81 (kantoortijden)
Algemeen email: info@podh.eu (Office Management)

 

Havendienst

Telefoonnummer Havendienst: +31 (0)223 61 39 55
Mobiel nummer Havendienst: +31 6 53 78 15 97 (dienstdoende assistent-havenmeester)
Faxnummer Havendienst: +31 (0)223 62 77 80
Email Havendienst: havenmeester@podh.eu

PORT OF DEN HELDER

NV Port of Den Helder is verantwoordelijk voor de economische ontwikkeling, beheer, onderhoud en exploitatie van het civiele deel van de haven. Het havenbedrijf faciliteert, stimuleert en coördineert nieuwe activiteiten, investeringen en ontwikkelingen in en rond de haven, waarbij ruimte wordt geboden voor ambities van bedrijven.

Port of Den Helder voert alle civiele havenfuncties uit, investeert in de haveneconomie en wil in samenwerking met de Koninklijke Marine tot optimaal ruimtegebruik komen. Het bedrijfsleven wordt gefaciliteerd door investeringen in modernisering en uitbreiding van kaderuimte, ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen en herontwikkeling van bestaande terreinen. Daarnaast zorgt Port of Den Helder voor een vlotte, veilige en milieubewuste afhandeling van de scheepvaart.

Port of Den Helder wil de bedrijvigheid en werkgelegenheid in en om de haven versterken, waarmee de haven een belangrijke banenmotor is. Port of Den Helder wil de komende jaren verder groeien door samenwerking en innovatieve ontwikkelingen, om daarmee het regionale, nationale en internationale belang van de toonaangevende offshore- en defensiehaven te onderstrepen.