Helderse Scheepvaart vereniging

 

Northsea Port & Offshore Association

Over HSV

De Haven- en Scheepvaart Vereniging (HSV) Den Helder is een vereniging die zich ten doel stelt functionarissen uit het bedrijfsleven en de overheid, die - direct of indirect - belang hebben en/of betrokken zijn bij het gebruik, de ontwikkeling en de verbetering van het havengebeuren in Den Helder bij elkaar te brengen.

DDM RECRUITMENT SERVICES

Luchthavenweg 6C
1786 PP Den Helder
Tel. +31 30 666 9776
Fax. +31 32 245 9128
E-Mail: info@ddmrs.nl

Web: www.ddmrs.nl

DDM RECRUITMENT SERVICES

Op zoek naar personeel voor werkzaamheden in de offshore wind, olie- & gasindustrie of de maritieme sector? DDM Recruitment Services heeft een uitgebreid bestand dat al uw offshore en maritieme vacatures kan invullen.

Dankzij onze uitgebreide trainingsprogramma’s zijn al onze personeelsleden in het bezit van de benodigde certificaten, registraties en diploma’s. En door regelmatige bijscholing en opfriscursussen bent u verzekerd van personeel dat de gewenste kwaliteit levert en veilig werkt.

Daarnaast beschikt DDM Recruitment Services als organisatie over de benodigde VCU certificeringen en bent u, door de hoogwaardige NEN-4400 certificering, ook gewaarborgd dat u zaken doet met een wettelijk erkend detacheringsbureau.

Uw voordelen op een rijtje:

  • Snelle en adequate invulling van uw personeelsbehoefte
  • Goed getrainde en vakkundige professionals voor uw organisatie
  • Kwaliteit en veiligheid zijn continu gewaarborgd