Helderse Scheepvaart vereniging

 

Northsea Port & Offshore Association

Over HSV

De Haven- en Scheepvaart Vereniging (HSV) Den Helder is een vereniging die zich ten doel stelt functionarissen uit het bedrijfsleven en de overheid, die - direct of indirect - belang hebben en/of betrokken zijn bij het gebruik, de ontwikkeling en de verbetering van het havengebeuren in Den Helder bij elkaar te brengen.

ABUCO B.V.

Havenkade 26
1775 BA Middenmeer

Tel: +31 (0)227-501328
Fax: +31 (0)227-501901

E-mail: 
Internet: www.abuco.nl

 

Products/activities

  • Engineering
  • Materiaallevering en -bewerking
  • Reparatie
  • Modificatie
  • Fabricage
  • Montage, on- en offshore
  • Conserveren
  • Transporteren, zowel over de weg als over water
ABUCO B.V.

Abuco is een gespecialiseerd constructie- en reparatie bedrijf met grote ervaring en kennis op het gebied van (kraan) reparaties, buis- en staalconstructies, hijs- en hefmiddelen en de offshore-industrie. Abuco beschikt over drie modern uitgeruste werkplaatsen, gevestigd te Middenmeer en Den Helder met uitstekende weg- en waterverbindingen.

Vooral voor het lassen en verwerken van hoge rekgrens staal (Ste690 en S960 etc.) bent u bij Abuco aan het juiste adres. Voor dit werk beschikken wij over hoogopgeleide medewerkers die zowel on- als offshore kunnen worden ingezet. Tevens werken wij met uiterst geavanceerde lasmachines die een flinke besparing aan tijd en geld opleveren. Diverse medewerkers zijn gecertificeerd voor visueel lasinspecteur, lascoördinator of lastechnicus.

Abuco is VCA**, ISO 9001:2008, ISO 3834-2:2005 en NEN-EN 1090 gecertificeerd (meer hierover kunt u vinden op de pagina: Certificeringen). Tevens werken wij overeenkomstig andere normen en keurmerken zoals TUV, ASME, AWS, Stoomwezen, DIN, Lloyds en Euronorm.

Total Care als uitgangspunt.

Bij de uitvoering van de projecten kunnen wij zorgdragen voor alle benodigde disciplines. Sommige in combinatie met vaste partners en andere in eigen huis. Onze filosofie is dat voor sommige activiteiten een combinatie met een gespecialiseerde partner het beste resultaat oplevert voor de klant.