Helderse Scheepvaart vereniging

 

Northsea Port & Offshore Association

Over HSV

De Haven- en Scheepvaart Vereniging (HSV) Den Helder is een vereniging die zich ten doel stelt functionarissen uit het bedrijfsleven en de overheid, die - direct of indirect - belang hebben en/of betrokken zijn bij het gebruik, de ontwikkeling en de verbetering van het havengebeuren in Den Helder bij elkaar te brengen.

Havenman/Vrouw

Tijdens de Havenbijeenkomst in december 2017 heeft de HSV weer de verkiezing van de Havenman/vrouw van het jaar georganiseerd.

 

Eef van den Broek is uitgeroepen tot Havenman 2017

Als SAIL directeur heeft Eef van den Broek met zijn team in 2017 een mooi en groots SAIL evenement in Den Helder georganiseerd. SAIL Den Helder was dit jaar het belangrijkste nautische evenement van Nederland. Behalve de internationale Tall Ships konden de tienduizenden bezoekers ook het varend erfgoed bewonderen en deelnemen aan tal van activiteiten die in het kader van de jaarlijkse Marinedagen plaatsvonden. Dit was de tweede keer dat Eef van den Broek een SAIL organiseerde en hij heeft van deze eerste lustrumeditie een spektakel gemaakt, een toeristische trekker van formaat. SAIL heeft Den Helder internationaal op de kaart gezet! De HSV trofee wordt uitgereikt aan mensen die door hun (vrijwilligers)werk ambassadeur zijn van de havenstad Den Helder.

 

Als Havenman 2016 is gekozen Willem Schouwenaar van DHSS in Den Helder. Willem Schouwenaar is niet alleen een passievolle ondernemer met visie maar zet zich ook in om Den Helder als internationale havenstad van importantie op de kaart te zetten. Hij is samen met de HSV, Airport Den Helder, de Port of Den Helder en de kennisinstituten bezig een nieuwe propositie voor Den Helder te ontwikkelen op het gebied van energie en logistiek.

 

Marja Doedens van het Maritime Campus Netherlands (MCN) is op 9 december 2015 gekozen als Havenvrouw 2015! In 2014 ontving Leo Balkema de prijs voor zijn ondernemerschap in de haven.

In 2013 ging de prijs naar Wil Wienströer voor zijn inzet om van de Helderse haven een toonaangevend offshore logistiek centrum te maken.

 

Wie wordt in 2021 de Havenman/vrouw van het jaar?

Wilt u iemand nomineren?

Stuur uw kandidaat plus een korte motivatie naar secretaris@hsvdenhelder.nl